next page

fehrest page

back page

4 - بهره بردارى از تيترهاى مطبوعات
اگر مى خواهيد كشور اسلامى باشد بايد مطبوعاتش هم اسلامى باشد. توجه كنيد كه اگر يك چيزى پيدا كنند در راديو لندن و يا آمريكا و يا راديوهاى ديگر، يك كلمه را برداشته و به صورتى بزرگ نمايش مى دهند مثلا ايران همه كارهايش به هم ريخته است و چه و چه هست . اين براى اين است كه يكى از راه هايى كه اينها بخواهند فساد كنند مطبوعات است .(327)
5 - جنگ روانى (تهمت و افتراء)
اينها مى خواهند جلوى اين را بگيرند، يك سدى درست كنند، جلوى اين موجى كه پيدا شده است بگيرند و نگذارند كه صداى ايران برسد به كشورهاى ديگر. و اين هم يك اشتباهى است كه آنها مى كنند. هرچه اين بوق ها بلندتر بشود ايران قوى تر مى شود. هرچه اينها ايران را متهم كنند به اين كه فساد دارد مى كند، نمى دانم استبداد هست ! فاشيستى است (امثال اين عبارات ) و هر ترورى در عالم واقع مى شود. دست ايران در كار است ! اينها تقويت مى كند ايران را. وقتى ملّت ها ديدند كه آمريكا دور قصر خودش ‍ و دور كاخ سفيد، سد ايجاد مى كند كه مبادا از ايران بروند آن جا را منفجر كنند، مردم قدرت ايران را مى فهمند، مى فهمند كه اسلام همچو قدرتى دارد. يك دروغى آنها مى گويند به خيال اين كه ما را تضعيف كنند، آنها دروغ مى گويند. ايران مخالف با همه اين مسائل است . ايران حجت دارد، دليل دارد. ما با قرآن داريم پيش مى رويم با نهج البلاغه داريم پيش مى رويم . ما محتاج نيستيم به اين كه ترور كنيم ، آنهايى كه مخالف ما هستند الآن دارند ترور مى كنند.(328)
تهمت هاى تروريستى و تروريست پرورى كه به خيال سردمداران كاخ سفيد و ايادى آنان و دستگاه هاى تبليغاتى وابسته به ابرجنايتكاران كه براى تضعيف جمهورى اسلامى به طور چشمگير و فزاينده اى در كار است ، به خواست خداوند متعال نتيجه معكوس داده و موجب تضعيف روحيه دشمنان اسلام و جمهورى اسلامى و تقويت روحيه ملّت ما، بويژه رزمندگان و ساير ملّت هاى مظلوم و مستضعف گرديده است ، و مكروا و مكر الله والله خيرالماكرين و از جمله ، دفاع حق تعالى و معكوس كردن مكر كاخ سفيد، اين است كه تروريست پرورى سردمداران كاخ سياه آمريكا بر سر زبان ها - حتى روشنفكران آمريكا - افتاده است . كاخ سياه با اخراج رژيم عراق از ليست تروريست ها، به صورتى واضح ثابت كرد كه تروريست پرور و طرفدار آن است .(329)
دائما مشغول افترا زدنند به جمهورى اسلامى . دائما راجع به اين كه در جمهورى اسلامى حقوق بشر دارد از بين مى رود و جاهاى ديگرء! نه حقوق بشر سر جاى خودش سرجاى خودش هست آمريكا سرجاى خودش ‍ هست و روساى استكبار حفظ مى كنند حقوق بشر را! فقط در ايران است كه حقوق بشر از بين مى رود. اين براى اين است كه مضطربند اينها. از اسلام اضطراب دارند، از اين كه اسلام پيشبرد بكند، اينها مى ترسند. از اين جهت اين طور مى گويند و اين موجب تقويت شما بشود. هر چه آنها در بوق هايشان بر ضد شما صحبت كنند، دليل بر قوت شماست و دليل بر عظمت اسلام و عظمت جمهورى اسلامى است و اين بايد باعث تقويت ما بشود. آنها براى تضعيف ما اين طور بوق ها را به بار مى آورند و ما از اثر اين معنا چون ريشه را مى دانيم كه چى هست تقويت مى شويم .(330)
و بحمدالله الآن برق اين مسايل در همه جاى دنيا جلوه كرده است و هر چه مى خواهند داد و فرياد بزنند رسانه هاى گروه و آمريكا و هر جا بخواهند هر چه داد و فرياد بكنند و هر چه غلط كارى بكنند، فايده ندارد همين كار خلافى كه در مكه (331) كردند، اين كار الآن در همه جاى دنيا موجش برآمده است ، لكن راديو اسرائيل البته با ما بايد مخالفت كند، نمى شود، آن هم از همان سنخ است . حكومت هاى جائر همه بايد با ما مخالفت كنند، تبليغات عالم ، رسانه هاى گروه عالم همه بايد با ما ضديت بكنند، ما اگر اين كار را نكنند خلاف مى دانيم / خلاف / بايد بگوييم خلاف كردند من سابق يك وقتى مى گفتم كه اگر اينها بخواهند من را مفتضح كنند، تعريف كنند اين كه بدگويى مى كنيد، بيشتر مردم توجه مى كنند براى اين كه شما اگر دستتان را به دريا هم بزنيد نجس مى شود. شما اگر تعريف از من بكنيد مردم همه مخالفت مى كنند، اما خداى تبارك و تعالى خواسته است كه اينها دشمنى كنند تا اين كه مردم مجهز بشوند.(332)
اين بوقهايى كه از گلوى آمريكا و از گلوى بستگان آمريكا به او نفخ مى شود، اينها ايران را متهم مى كنند كه اسلحه از اسرائيل مى خرد و بعضى مطرودين خود ايران هم تاييد مى كنند.(333)
6 - فريب كليسا
حضور ابرقدرت ها در معابد و دست آسمان كردن آنان براى دعا به جاسوسان و خاء نان عليه مظلومان و مستضعفان شما را اغفال نكنند كه اينان جز براى رسيدن به قدرت بيشتر و نيل به رياست دنيا كه خلاف دستور آسمانى است به چيز ديگرى فكر نمى كنند اكنون براى رسيدن به رياست جمهورى و ادامه چند سال ديگر ستمگرى بر ملّت هاى ضعيف دست به دعا برداشته است و كليسا را به آهنگ ناقوس فرا خوانده است .(334)
و - طرح ها و توطئه هاى منطقه اى آمريكا
1 - طرح به رسميت شناختن اسرائيل
اسرائيل امروز فرمانفرماى اين بلاد اسلامى دارد مى شود و اگر اين بى تفاوتى و اين كمك و اين طفره زدن براى اينكه بشناسند اسرائيل را به رسميت ، اگر اين به نتيجه برسد، او فرمانفرماى همه شان خواهد شد و همين طور كه حالاتحقيرشان كرد و ذليلشان كرد در مقابل خودش به امر آمريكا، به طرح آمريكا، اين مطلب توسعه پيدا مى كند و در همه جا ريشه مى دواند مكرر اين مساله ذكر شده است كه اسرائيل قناعت نمى كند به آنجائى كه هست ، قدم قدم پيش مى رود.(335)
ما نمى توانيم كه اعراب را و مقدرات اعراب را از خودمان جدا بدانيم ، مقدرات ساير كشورها را از خودمان جدا بدانيم . همه جا اسلام است و همه مسلمين كه ماهم جمله آنها هستيم موظفيم كه اسلام را در هر جا حفظ كنيم . ما مكلف هستيم كه آن مقدارى كه مى توانيم هدايت كنيم اين كشورهاى اسلامى را كه امروز در فكر اين طرح بسيار بسيار مضر هستند و مى خواهند آن طرح را تصويب كنند. ما بايد به ملتهاى مسلمين و اسلام و به كشورهاى اسلامى تذكر بدهيم . من اعلام خطر مى كنم براى اين مساله وبراى اسلام به واسطه اين طرح . آنهائى كه اين طرح را داده اند يا جاهلند و يا تحت تاثير آمريكا و صهيونيسم واقع شده اند. آنهائى كه در اين طرح نقطه مثبت قاء ل هستند آنها هم همين طور. اگر هيچ نقطه اى در اين نبود جز اينكه اسرائيل به رسميت شناخته شود، يكى از موارد اين پيشنهادها اين است كه اسرائيل به رسميت شناخته بشود و تامين داده بشود به اسرائيل اگر هيچ نبود الااين و تمام نقاط ديگر، نقاط مثبت بودند، آن نقاط مثبت همه بر خلاف بود. معنى اينكه تامين داده بشود به اسرائيل اين است كه اين اسرائيل كه سال هاى طولانى است زمينهاى مسلمين را غصب كرده اند و كشتار دستجمعى در فلسطين و در لبنان و در جاهاى ديگر ايجاد كردند، مسلمين را بى خانمان كردند و اعراض و نفوس مسلمين را در خطر، معرض خطر قرار دادند و دستخوش مقاصد فاسدشان كردند، حالاهمه مسلمانها اين را تامينش ‍ بدهن .(336)
همه ما بويژه دولت عربستان در مقابل اسلام و قرآن كريم و نسل هاى آينده مسوول مى باشيم و من خوف آن دارم كه خداى نخواسته يك روز ملّت ها و دولت هاى اسلامى به خود آيند كه با دست آمريكاى جنايتكار اسرائيل به خواست هاى ظالمانه و جنايتكارانه خود برسد و از مسلمين كارى ساخته نشود من طرفدارى از طرح استقلال اسرائيل و شناسائى او را براى مسلمانان يك فاجعه و براى دولت هاى اسلامى يك انفجار مى دانم و مخالفت با آن را يك فريضه بزرگ اسلام مى شمارم .(337)
2 - حمايت از جنايات اسرائيل
چه دردناك است براى مسلمانان جهان در عصر حاضر كه با داشتن آنهمه امكانات مادى و معنوى ، در مرئى و منظر آنان به پيشگاه خداوند متعال و رسولان عاليقدرش اينچنين جسارت واقع شود، آن هم از يك مشت اوباش ‍ جنايتكار و چه ننگ است براى دولت هاى اسلامى كه با در دست داشتن شريان حياتى ابرقدرت هاى جهان بنشينند و تماشاگر باشند كه آمريكا ابرجنايتكار تاريخ ، يك عنصر فاسد بى ارزش را در مقابل آنان علم كند و با عده اى ناچيز عبادتگاه مقدس و قبله گاه اول آنان را از آنان غصب نموده و با كمال وقاحت در مقابل همه آنان قدرت نمائى كند.(338)
آيا اين دولت هاى منطقه مساله لبنان را يك فاجعه نمى دانند؟ يك فاجعه براى اسلام نمى دانند؟ يك فاجعه براى مسلمين جهان نمى دانند؟ آيا حمله اسرائيل به لبنان و كشتار بى حد فاجعه نيست ؟ براى اسلام فاجعه نيست براى مسلمان ها فاجعه نيست ؟ آيا تصريح به اينكه اين عمل با صوابديد آمريكا واقع شده است ، در گوش اينها وارد نمى شود؟(339)
اگر آمريكا پشتيبانى از اسرائيل نمى كرد، اسرائيل مى توانست فلسطين را غصب كند؟ مى توانست ادعا كند كه جولان مال ماست و آن را براى خوشان ثبت كند؟ اگر آمريكا نبود و اين قدرت شيطانى نبود، اينهمه فساد در بلاد مسلمين حاصل مى شد؟ اينهمه خونريزى هايى كه در بلاد مسلمين مى شود با تحريكات آمريكاست . آمريكا و آنهايى كه با او هستند.(340)
آمريكا كه چنگ و دندان در منطقه نشان مى دهد از مهره اى چون اسرائيل كه مجرى جنايت هاى آن در منطقه است به كامل پشتيانى مى كند و بازى هاى سياسى اينان را نبايد از نظر دور داشت . و كسانى كه از اسرائيل حمايت مى كنند بايد بدانند كه افعى گزنده را در حمايت خود قوى مى كنند كه در صورت فرصت خداى نخواسته حرث و نسل منطقه را به هلاكت كشاند و بايد به اين افعى خزنده خطرناك مهلت ندهند.(341)
3 - توطئه حمله به لبنان
لبنان ، يك مساله اى بود كه با طرح آمريكا عمل شد، يعنى آمريكا طرح داده ، چون ديده است كه اينجا از دستش رفته ، طرح داده است كه براى ايران مشكلات ايجاد كند هر چه مى توانست مشكلات كرد و از بين رفت بعد هم مشكلات جنگ را ايجاد كند و اين جنگ هم ادامه پيدا بكند و اين چيزى كه حق است عمل نشود تا ادامه پيدا بكند و بهره بردارى را آمريكا بكند لبنان هم همين مساله بود كه طرحى آنها داشتند كه در آنجا اجرا بكنند و اسرائيل را وادار كردند به اينكه آنطور جنايت ها را بكند، تا اينكه آن طرح هائى كه به نفع آمريكاست و همه كشورها را اسير آمريكا مى كند بيشتر از آنچه كه هستند، آنها اجرا بشود.(342)
4 - كشتار مسلمانان لبنان (حزب الله )
اكنون برادران مسلمان لبنانى ما در چنگال اسرائيل و دولت خون ريز لبنان و از آن بدتر آمريكاى تجاوزگر گرفتارند و هر روز گروهى از آنان شهيد يا آواره مى شوند.(343)
الآن تمام گرفتارى ما از آمريكاست تمام گرفتارى مسلمين از آمريكاست ، از اين آمريكايى است كه صهيونيسم را آنطور تقويت كرده است و آنطور دارد تقويت مى كند و برادران ما را فوج فوج مى كشند.(344)
5 - اعمال سياستهاى جنگ و صلح
از قرارى كه در اين نوشته ها يا در گفته ها بود، رء يس جمهور آمريكا گفته است كه اين جنگ را ديگر بايد به هم يك كارى بكنيم از بين برود، براى اينكه اين جنگ ديگر به نفع آمريكا نيست ، شما ببينيد اين چه اقرارى است كه يك نفر آدم ، رء يس جمهور يك كشور ابرقدرت به اصطلاح ، همچو اقرار مى كند كه جنگ تا حالا به نفع آمريكا بوده است ، براى اينكه جنگ براى به هم زدن اين جمهورى اسلامى بوده است ، حالاكه مى بينيم نمى شود اين كار و ممكن است كه جمهورى اسلامى رشد زياد بكند و ساير كشورهاى مسلمان هم بيدار بشوند، پس حالايك خطرى است براى آمريكا، ديگر به نفع آمريكا نيست حالاتقاضا كرده است از همه اشخاصى كه دست اندركارند كه بيايند و اين جنگ را به يك طورى به صلح برگردانند.(345)
6 - نفوذ اطلاعاتى و نظامى
اگر دولت حجاز از اين فريضه عبادى سياسى كه هر سال در مواقف كريمه حرمين شريفين با حضور ميليونى مسلمانان تشكيل مى شود استفاده سياسى اسلامى مى نمود احتياج به آمريكاع هواپيماهاى آواكس آن وساير ابرقدرت ها نداشت و مشكلات مسلمانان حل مى شد. مى دانيم كه آمريكا اين هواپيماها را از آن جهت در اختيار عربستان قرار داده است تا به نفع خود و اسرائيل از آنها استفاده نمايد. چنانكه ديديم كه آواكس هاى آمريكايى براى تفرقه بين ايران و ساير مسلمانان عرب گزارشى سرتاسر دروغ داد مبنى بر بمباران مراكز نفتى كويت توسط ايران . مع الاسف اين سهل انگارى در عموم دولت هاى كشورهاى اسلامى شيوع دارد.(346)
7 - بهره گيرى از تفرقه بين حكومتها
اگر اين افتراق بين مسلمين نبود ممكن نبود ممكن بود كه اسرائيل با يك جمعيتى كمى اينطور جسور بشود وهمه حيثيت مسلمين را زير پاى خودش بگذارد؟ اگر اختلاف بين كشورهاى اسلامى ، دولت هاى اسلامى نبود، آمريكا مى توانست حكومت كند بر همه كشورها، منافع همه كشورها را غارت كند؟(347)
8 - استفاده از عوامل منطقه اى
چرا ما به اين روز نشانده شديم كه آمريكا از آن ور دنيا بيايد و مقدرات كشورهاى ما را تعيين كند و مقدرات علماى اسلام را تعيين كند ولو با دست ديگران و به صراحت بگويد كه من منفعت دارم در منطقه و دخالت آشكار در منطقه بكند و مسلمين نشسته باشند و ناظر باشند؟اى ائمه جمعه همه بلاد اسلامى مردم را آگاه كنيد، اين ((چرا)) را بين مردم بگوء يد، اين ((چرا)) هم به غرب وارد است و هم به شرق وارد است و چرا شوروى در ممالك اسلامى دخالت مى كند، دخالت نظامى آمريكا هم همه جور دخالت مى كند در همه كشورهايى كه تحت سلطه او هستند يا مى خواهند تحت سلطه ببرد، هم دخالت نظامى مى كند، هم دخالت سياسى مى كند و همه جور دخالت خوب ، اين چرا ندارد در دنيا؟ اين يك ميليارد جمعيت نبايد بگويند چرا؟ از اين يك ميلياد جمعيت اگر نصف شان فرياد بزنند كه چرا، آمريكا كنار ميرود آمريكا با دست خود دولت هاى وابسته ، با دست خود نويسندگان خبيث و گويندگان فاسد مقاصد خودش را پيش ميبرد و مسلمين نشسته اند و اين نويسندگان مى نويسند و اين گويندگان مى گويند و اين دربارى ها و روحانيون دربارى كمك مى كنند به اين قدرت هاى بزرگ و مردم نشسته اند و گوش مى دهند و مى بينند.(348)
9 - به كارگيرى آخوندهاى دربارى
در آستانه به هم نزديك شدن جميع مسلمانان جهان و تفاهم همه مذاهب اسلامى براى رها شدن كشورهايشان از چنگال پليد ابرقدرت ها و در آستانه قطع ايادى ستمگران غرب و شرق از ايران با رمز وحدت كلمه و اتكال به خداى بزرگ و اجتماع در زير پرچم اسلام و توحيد، شيطان بزرگ جوجه هاى خود را فرا خوانده است تا با هر حيله متصور، بين مسلمين تفرقه افكند و امت توحيدى و برادران ايمانى را به اختلاف و دشمنى كشاندو راه سلطه گرى و چپاول را براى خويش هرچه بيشتر باز كند. شيطان بزرگ كه خوف آن دارد كه انقلاب اسلامى ايران به ساير كشورهاى اسلامى و غير اسلامى صادر شود و دست پليد او را از كشورهاى تحت سلطه قطع كند در حالى كه از حصر اقتصادى و حمله نظامى طرفى نبست به حيله ديگرى دست زده است تا انقلاب اسلامى ما را در پيشگاه مسلمانان جهان خدشه دار كند و مسلمانان را به جان هم اندازد و خود به ستمگرى ها و چپاول هايش دركشورهاى اسلامى ادامه دهدو آن اينكه درست درآستانه كوشش ‍ بى امان ايران براى وحدت كلمه و تشبث به اسلام بزرگ ، و توحيد بين جميع مسلمين جهان ، به يكى از مهره هاى خبيث آمريكا و از دوستان شاه مخلوع معدوم ، دستو ر مى دهند تا از فقها و مفتيان اهل سنت ، فتوا بر كفر ايرانيان عزيز بگيرد و بعضى از اين مهره ها گفته اند: ((اسلامى كه ايرانيان مى گويند، غير از اسلامى است كه ما مى گوءيم )). آرى اسلام ايران غير از اسلام آنان است كه از مهره هاى آمريكا چون سادات و بگين پشتيبانى مى كنند و در مقابل فرمان خداى متعال با دشمنان اسلام دست دوستى دهند و براى تفرقه بين مسلمين ، از هيچ افترا و كوششى دريغ نمى كنند.(349)
10 - آواره كردن شيعيان عراق
ملّت شريف ايران ! ميهمانان عزيزى را كه به توطئه آمريكا و دست جنايتكار رژيم منحرف بعث از خانه هاى خود آواره شده اند و به ايران با وضع اسفناك فجيعى فرستاده شدند، گرامى داريد. اينان برادران مظلوم شما هستند كه بدون هيچ مجوزى و فقط براى ارضاء هواهاى نفسانى و اطاعت كوركورانه از شيطان بزرگ از خانه هاى خود به دست دژخيمان رژيم بعث آواره شدند اينان برادران مظلوم ما هستند.(350)
ز - عكس العمل ملتها در برابر توطئه هاى آمريكا
1 - تصرف لانه جاسوسى در ايران
نظر من اين است كه تمام اين بحران ها را آمريكا ايجاد مى كند مسلمين و ملّت ما به حسب نظر اولياء شان ، ما بين ملّت ها هيچ فرقى نمى گذارند، به اين معنا كه بخواهند با يكى عدالت و با يكى بى عدالتى بكنند، لكن آمريكاست كه نمى گذاد اين آرامش پيدا بشود آمريكا، آن كسى كه پنجاه سال به اين مملكت خيانت كرد و به امر او جوان هاى ما دستجمعى در خيابان ها كشته شدند و علما و روشنفكران ما به حبس رفتند، كشته شدند، آواره شدند، تبعيد شدند، يك همچو موجودى را كه تمام ملّت ما با او دشمن است آمريكا برد و در منزل خودش در جائى كه براى او مامن درست كرده و نگاه مى دارد و او و عاء له اش را احترام مى كند و با جوان هاى ما كه در آنجا اعتراض مى كنند با خشونت رفتار مى كنند، واكنش اين اعمال است كه ملّت بريزند و اين كار را انجام بدهند و مسؤ وليّت آن از خود آمريكاست و سفارتى كه در ايران است يك توطئه هائى بود كه حالاكشف شده است و با وجود اين توطئه ها نمى شود گفت كه ملّت بنشينند و نگاه كنند و آنها هر كارى كه مى خواهند بكنند از اين جهت خود آمريكا منشاء اين امور است ، منشاء كارهائى كه انجام گرفته است مى باشد و در مقابل آن كارهاى ناحقى است كه آمريكا ظرف چندين سال با ما كرده است و ما ديگر نمى توانيم كارهائى كه آنها مى خواهند انجام بدهند تحمل كنيم ، از اين جهت بايد آمريكا بفهمد كه ديگر وقت آن ظلم ها گذشته است و بايد حساب كار خودش را بكند و اگر ما ديديم كه بيشتر از اين مى خواهد جلو برود، ما هم كارهائى داريم كه با ضرر آمريكا تمام خواهد شد.(351)
2 - انفجار سفارت آمريكا در بيروت
با ريشه يابى معلوم مى شود اساس آنچه كه تفنگداران و سربازان آمريكا را در بيروت و ديگر جاها با انفجارهاى مهيب به هلاكت رسانده و مى رساند، همان كاخ ‌هاى ستم بويژه كاخ سفيد است . اينان توقع دارند كه دست هاى ستم خود را از مراكز قدرت در سراسر جهان بر سرنوشت بشريت بكوبند و مظلومان ستمديده دست آنها را بفشارند و از آنها با پايكوبى و دست افشانى استقبال كنند اين انفجارها و از اين قبيل مسائل از توده هاى مظلوم جهان ، عكس العمل ستم ها و تجاوزهاى ستم ها و تجاوزهاى طاقت فرساى شماست و اجتناب ناپذير است ، مگر آنكه در كارهاى ظالمانه خود تجديدنظر كنند. ايران در هيچ يك از اين انفجارها دخالت نداشته است و مسوولين جمهورى اسلامى اين مطلب را بارها تذكر داده اند.(352)
ح - اسلام آمريكايى
1 - ادعاى آمريكا
شنيديد آن طور كه من شنيدم كه در آمريكا هم بانك اسلامى مى خواهند درست كنند؟ البته آن اسلامى كه آنها مى گويند با اين اسلامى كه ماگوييم دوتاست ، اما شنيدم من كه مى خواهند بانك اسلامى درست كنند.(353)
ما در زندگى خود دراين انقلاب اسلامى چيزهايى ديده ايم و قبل از آن صحنه هائى ديده بوديم باور نكردنى و شگفت انگيز، از دوره افتادن رضاخان در تكايا و شمع روشن كردن تا قرآن طبع نمودن محمدرضا و احرام حج بستن ، از عابد و زاهد و مسلمان شدن صدام تا اسلام شناس ‍ شدن كارتر و تا به حكم جهاد مسلمانان عليه ايران تهديد كردن بلندگوى بگين و ريگان و شايد اگر زندگى ادامه پيدا كند اينان را در صف هاى جماعت و محراب عبادت ببينيم .(354)
پيشترها اگر يادتان باشد كارتر ادعا مى كرد كه ايران اسلام را نمى داند! حالادارند همه ادعا مى كنند! مقامات آمريكايى هم همين مطلب را مى گويند كه اينها اسلام را درست نمى دانند! قبلا بگين هم اين حرف رازد! حالا داخل و خارج هم اين حرف ها را مى زنند! من نمى دانم كى اينهاخواهند عروه الوثقى (355) را حاشيه كنند؟(356)
2 - عوامل ترويج اسلام آمريكايى
در حوزه هاى علميه هستند افرادى كه عليه انقلاب و اسلام ناب محمدى فعاليت دارند. امروز عده اى با ژست تقدس مابى چنان تيشه به ريشه دين و انقلاب و نظام مى زنند كه گويى وظيفه اى غير از اين ندارند خطر تحجرگرايان و مقدس نمايان احمق در حوزه هاى علميه كم نيست . طلاب عزيز لحظه اى از فكر اين مارهاى خوش خط و خال كوتاهى نكنند، اينها مروج اسلام آمريكايياند و دشمن رسول الله . آيا در مقابل اين افعى ها نبايد اتحاد طلاب عزيز حفظ شود؟(357)
امروز مراكز وهابيت در جهان به كانون هاى فتنه و جاسوسى مبدل شده كه از يك طرف اسلام اشرافيت ، اسلام ابوسفيان ، اسلام ملاهاى كثيف دربارى ، اسلام مقدس نماهاى بى شعور حوزه هاى علمى و دانشگاهى اسلام ذلت و نكبت ، اسلام پول و زور، اسلام فريب و سازش و اسارت ، اسلام حاكميت سرمايه و سرمايه داران بر مظلومين و پابرهنه ها و در يك كلام اسلام آمريكايى را ترويج مى كنند و از طرف ديگر سر بر آستان سرور خويش ، آمريكاى جهانخوار مى گذارند.(358)
3 - خسارت اسلام آمريكايى در منطقه
تاءسف دارد كه اسلام آن وضع را دارد و كسانى كه ادعاى اسلام را مى كنند اين وضع را دارند اسلام نسبت به متخلفين ، نسبت به متجاوزين آنطور سختگيرى مى كند و اينهائى كه مى گويند ما تابع اسلام هستيم تشويق هم مى كنند آمريكا كه در راءس تمام جنايتكارهاست و همين جنايت اين چند وقت بيروت با دست مخفى آمريكا و ظاهر اين صهيونيست غلط، اين مجرم واقع شد، آمريكا اساس كارش بود خود آنها هم اقرار كردند به اين امر كه قضيه ، قضيه طرح آمريكائى است اگر آمريكا نبود، به اسرائيل مى گفت غلط نكن برو كنار، مى رفت اين آمريكا، اين كتكى است كه مسلمان ها از آمريكا مى خورند، آنوقت آقايان ادعاى اسلام مى كنند، ادعاى طرفدارى از مسلمين مى كنند، همه چيزشان را تقديم آمريكا مى كنند، عذر هم از آنهاخواهند اين تاءسف ندارد براى ملّت ها، براى اسلام ، براى همه ؟ اين ملّت ها توجه ندارند به اينكه اينها دارند چه مى كنند؟ آنها با بيروت و با زن و بچه و فقير و بيچاره مردم چه كردند و همه كارها را انجام دادند و به هم زدند همه اوضاع را و همه نشستند و تماشا كردند و يك عده هم طرفدارى كردند و اگر هم يك كلمه اى گفتند، يك كلمه اى بود، گذشتند و رفتند و همه جنايت ها واقع شد شما خيال مى كنيد اسرائيل قانع به اين امور است ؟(359)
اين دنيا چه وضعى الآن پيدا كرده است ؟ اين مسلمان ها كه ادعا مى كنند كه ما تابع پيغمبر اكرم هستيم ، ما تابع قرآن كريم هستيم ، خوب ، اين قرآن ، بياييد ببينيد اين قرآن چه مى گويد و شما چه مى كنيد. آنها مى بينيد كه براى خاطر آمريكا تمام اين گرفتارى ها را براى ما دارند پيش مى آورند و مى گويند ما مسلمان هستيم ، خوب ، اين اسلام شد كه شما بگوييد كه مسلم هستيم ، لكن چون آمريكا چطور است شما بايد چه بكنيد؟ نفت شان را به آمريكا مى دهند، تمام چيزهائى كه مال خود ملّت شان است تقديم مى كنند. ملتشان به آن ضعيفى و به آن بيچارگى دارد زير ستم خود آنها پايمال شود و باز ادعا مى كنند كه ما مسلمان هستيم ، مگر با ادعا انسان مسلمان مى شود؟ مى گويند ما مسلمان هستيم و مى خواهيم كه اتحاد باشد، ايران هفته وحدت درست مى كند آنها مى گويند ايران دارد تفرقه مى اندازد.(360)

next page

fehrest page

back page